LEUKE PRIJSVRAGEN EN WINACTIES

Maak kans op mooie prijzen

Sirio en Elio Barone

Als u onze Facebook pagina in de gaten houdt zult u met verschillende leuke prijsvragen en winacties mee kunnen doen en hiermee kans maken op mooie prijzen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een boottocht voor 4 personen met de gebroeders Barone? Of een mooi leren tasje van Barouffe? Ook kunt u een styling sessie winnen met styliste Christine Reehorst, die overigens ook meegeholpen heeft onze tentoonstelling vorm te geven.

Christine Reehorst

In haar woorden:

We weten natuurlijk allemaal dat een leuke accessoire, zoals een tas of een mooi sieraad, een outfit helemaal af kan maken. Maar als de basis (de outfit) niet goed is dan zal een accessoire ook niet goed tot zijn recht komen. Om een goed evenwicht te vinden tussen de juiste outfit en de perfecte accessoires is het handig om te weten welke stijlen elkaar goed aanvullen en welke kleuren het beste gecombineerd kunnen worden. Dit verschilt ook weer per persoon en als styliste geef ik mensen dan ook graag advies over welke kleuren en stijlen het beste bij hen passen.

Wilt u kans maken op een persoonlijke styling sessie voor 1 of 2 personen dan kunt u een mailtje sturen naar info@christinereehorst.com met als onderwerp “Het Dordts Patriciershuis winactie”. Ook kunt u meedoen via de Facebook pagina van Het Dordts Patriciershuis.