PATRICIERSHUIS PRESENTS

In de vorige nieuwsbrieven hebben wij uitgebreid verslag gedaan van de verbouwing en het groot onderhoud van het museumpand. De gedwongen sluiting in het afgelopen jaar hebben wij nuttig besteed door op elke verdieping een aantal aanpassingen door te voeren zodat u ons weer op een veilige manier kunt bezoeken.

In deze nieuwsbrief zullen wij u per verdieping op de hoogte stellen van de veranderingen. Om de spanning erin te houden hebben wij nog niet alle foto’s van de aanpassingen opgenomen. Wij nodigen u graag uit om ter plekke een kijkje te komen nemen en u onder te dompelen in de huiselijke sfeer van het museum.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons op korte termijn een bezoek te brengen dan hebben wij toch goed nieuws voor u! De komende maanden gaan wij hard aan de slag om onze website uit te breiden met een virtuele rondleiding door het pand zodat u alvast een indruk kunt krijgen van het vernieuwde museum. Wilt u hiervan op de hoogte blijven dan raden wij u aan onze social media-kanalen Facebook en Instagram in de gaten te houden.